First Voice - Mike Kuyt
Terborchlaan 16, 1816 LD Alkmaar
tel.: +31(0)72 - 511 62 28 gsm: +31(0)6- 517 87 596


mike@firstvoice.nl

DJ MIKE

Als acteur en voice-over staat Mike Kuyt volop in de spotlights. Maar als DJ kent hij een nog langere geschiedenis. Op zijn 14e draaide Mike zijn eerste 'drive-in show' op school en anno 2016 krijgt hij nog steeds iedereen op de dansvloer! Ook op uw feest, bruiloft, drive-in-show of evenement is hij een graag geziene gast. Presentator Mike Kuyt heeft een zeer uitgebreide muziek-collectie (15.000 nummers) vanaf de jaren 60 tot en met nu!

Mike is de absolute topper als het gaat om 70's, 80's en 90's feesten. Hij weet als geen ander de toon te zetten en zorgt met zijn onverwachte forgotten 45 platen voor een enthousiast 'oh-ja erlebnis'. Geen geijkte muziek of clichés maar een allround DJ die weet wat hij moet draaien op welk moment.

Met zijn persoonlijke inbreng vol humor, eventueel een quizje of iets geks zal het ijs op uw feest snel gebroken zijn! U wilt toch terug kunnen kijken op dat ene spetterende feest of de mooiste dag van uw leven? Nou dan!

TARIEVEN
Mike rekent voor zijn inbreng € 50,00 per uur. Boekt u Mike voor zes uur, dan krijgt u één uur GRATIS. Deze kosten zijn exclusief geluidsapparatuur, belichting, reiskosten en evt speciale wensen zoals karaoke apparatuur, rookmachines, limbodansen met prijzen, etc. Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek of offerte op maat!